Bizi Arayın
Geri Dön

Pencere Tamircisi

Evinizde ve iş yerinizde düzgün çalışmayan pencereler ve kapılar için Pencere Tamircisi'ni arayın.

Bizler çıraklıktan başlayarak bugüne kadar 15 yıllık sektördeki öğrendiğimiz tecrübe ile hizmet veriyoruz.

Pencere tamircisi kırık mekanizma açılıp kapanmayan pvc pencere, pvc kapı ve bütün diğer pvc cam alüminyum sineklik ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır.

Evinizde, iş yerinizde, fabrikanızda, bulundugunuz mekanda ki pencere ve kapılarınızda onarım ihtiyacınıza kısa sürede müdahale edip sorunların giderilmesi için bizi arayabilirsiniz.

Pencere tamircisi kapanmayan pencere, zor kapanan pencere, sert kapanan pencere, kapalı kalan pencere, zor açılan açık kalan mekanizması kırık aksesuarı bozuk demirleri kırık ispanyoleti çalışmayan kulpu kırılan silikonları açılmış izolasyon yapmayan içeriye soğuk geçiren kırılan arızalı olan her türlü problemi en iyi şekilde çözecektir. 

İnternet sitemizde aradıgınız bütün cevapları sss bölümünde bulabilirsiniz.

Marka bağımsız çalışmaktayız. Günümüz ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan bütün marka ve modeller üzerinde bilgi sahibi deneyimli ustalardan kurulu bir Pvc Pencere bakım onarım firmasıyız.

 

Tags

PVC Bilgilendirme İlginizi Cekebilir

  • Salamander tamiri

    Salamander tamiri servisi

    Salamander marka pencere kapı doğramalarınızı uzman ekiplerimizle kısa sürede bakım onarım ve tamirini yapıyoruz. Her türlü problem ve arıza için bizi 7/24  arayabilirsiniz.

     Kapı ayarı,

     Pencere ayarı, 

     Menteşe değişimi,

     Conta değişimi,

     Lastik değişimi,

     Kırık cam değişimi,

     Çift açılım tamiri,

     Mastik uygulaması,

     İzalasyon,

     Su sızıntılarının giderilmesi,

     Kırık kol değişimi,

     İspanyolet tamiri,

     Kırık pencere tamiri,

    Her bölgeye servis araçlarımız ve uzman kadromuz ile kaliteli malzemeler kullanarak uygulama yapıyoruz, problemlerinizi en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz.